You are here

Noii angajați ai Serviciului Vamal au depus Jurământul

Efectivul Serviciului Vamal a fost completat cu noi funcționari vamali. Aceștia și-au primit primii epoleți în cadrul ceremoniei de depunere a Jurământului. Festivitatea a avut loc în prezența Directorului General al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, care i-a felicitat pe noii colegi cu accederea în cadrul sistemului vamal național.

Totodată, șeful Vămii le-a vorbit celor prezenți despre responsabilitatea ce le revine odată cu îmbrăcarea uniformei de vameș. ”Vă îndemn să tratați cu maximă seriozitate creditul de încredere acordat prin numirea în aceste funcții responsabile. Misiunea de asigurare a securității economice a statului ne impune anumite rigori în ceea ce ține de profesionalismul și competența fiecăruia dintre noi. Iată de ce, am convingerea că toate provocările pot fi depășite doar prin disciplină, integritate, perfecționare continuă și spirit de echipă.”, a precizat Vitalie Vrabie.

Noii angajați au fost selectați în urma concursurilor publice de angajare, organizate pentru suplinirea funcțiilor vacante în cadrul Serviciului Vamal. Confirmarea în funcție a acestora a avut loc în urma atestării desfășurate la sfârșitul perioadei de probă.